dilluns, 7 de març del 2011

Aqui posem una imatge del maltractament, i la introducció del nostre informe.
ima



INTRODUCCIÓ

Aquest projecte de recerca forma part de l’assignatura de ciutadania, es el primer any que ho fem. Nosaltres hem estat mirant les notícies, i cada vegada són més les dones mortes per els seus marits o ex-marits, esclar que també hi han homes maltractats per dones, pero aquest percentatge és tan baix, que a les notícies no li donen massa importancia.
Majoritàriament aquest maltractment comença sent psicológic, després, passava a ser físic, l’assassí mata a la dona, la minoria es suiciden després de fer aquests fets, una altre part s’enterguen, i l’altre part restant es donen a la fuga.
Definició de maltractament: Maltractament és l'acció o l'efecte de tractar malament. És un acte únic o repetit, o la manca de mesures apropiades, que causa danys físics o psíquics a l'altre i que es produeix en situacions on hi ha una situació d'expectativa de confiança.
El maltractament físic es caracteritza per l'ús de la violència física, prepositiva, repetitiva i amb la finalitat de causar dolor o submissió.

El nostre objectiu en aquest treball seria que els alumnes sapiguen com esta avui en dia el maltractament a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada